O meni

Moja poklicna kariera se je začela pred 15 leti, na prehodu analogne fotografije v digitalno, zato sem v svetu digitalne fotografije in obdelave že od začetka. Že v rani mladosti sem doma v garaži razvijal črnobele fotografije, svoj čas pred računalnikom pa sem že zelo zgodaj posvetil izobraževanju na področju digitalne obdelave fotografij.
Že med šolanjem v Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo sem v prostem času veliko delal s programi Adobe Photoshop, Corel Draw in Autocad. Takoj po zaključenem šolanju pa sem se tudi zaposlil in delal na področju digitalne fotografije.
Na področju poročne fotografije in sodelovanja na porokah delujem že več kot 10 let.
Moja velika prednost pred drugimi fotografi so bogate izkušnje ne samo na fotografskem delu, temveč tudi na področju izbire lokacije, logistike, dekoracije, in drugih pomembnih odločitev v zvezi z organizacijo poroke.
Kot portretnemu fotografu, je zame najpomembnejše, da me tako mladoporočenca kot tudi ostali povabljeni začutijo kot del zgodbe. Moje veščine opazovanja in sodelovanja pri dogodku vama bodo prišle zelo prav, saj lahko poleg svetovanja veliko doprinesem tudi pri vodenju skozi celoten dan vajine poroke.


Na dan poroke se lahko name zanesete kot na svoje priče. V 10-letnih izkušnjah sem doživel že veliko najrazličnejših situacij, tako dobrih kot tudi nezaželjenih. Te izkušnje pa mi pomagajo tudi pri sodelovanju z ostalimi udeleženci dogodka

Ker moje izkušnje segajo tudi v druga področja fotografije (šport, moda, pokrajina, komerciala, …), lahko po predhodnem dogovoru o izgledu fotografij izdelek v celoti približam vašim pričakovanjem in zahtevam.

Fotografija je trajen izdelek, zato je zame najbolj pomembno, da je rezultat res takšen, kot si ga zamislim.
Za doseganje želene slike je potrebno veliko predvidevanj in spretnosti.
Na vajin poročni dan bom zato morda iz neobičajnih pozicij lovil edinstveni pogled na trenutno dogajanje . Po drugi strani, pa je zame tudi zelo pomembno, da nisem moteč in opazen.

Nace Zavrl